Films

De Astrid Uganda Foundation speelt een rol in diverse films op bijvoorbeeld Youtube.

  • Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, wanneer je op een video hieronder drukt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij hebben hier geen invloed op. 
  • De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Een prijs in de loterij voor de Astrid Uganda Foundation, georganiseerd door basisschool De Kleine Kapitein in Bakel. 

De stichting is opgericht ter nagedachtenis aan Astrid Joosten uit Milheeze. Zij overleed in de zomer van 2008, nadat ze tijdens een vakantie in Oeganda besmet was geraakt met het Marburgvirus. De stichting is opgericht door Jaap Taal, de echtgenoot van Joosten.