Gratis Doneren

Door je online bestellingen te doen via onderstaande organisaties, steun je zonder extra te betalen de Astrid Uganda Foundation. Doen!

Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!

Via DoelShop kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product (zoals bij Bol.com & Zalando) en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra!

Je shopt dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost! 

Hoe werkt het? Ga naar http://astrid-uganda-foundation.doelshop.nl/!

Waar komt deze donatie vandaan?

Als Doelshop.nl een ''klant'' aanlevert aan een webshop krijgen wij een bonus als ''bedankje''. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag. Goededoelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan het doel van jouw keuze! De andere 25% gebruiken wij voor eigen onkosten.

goededoelshop logo final LNa het shoppen krijg je een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van je aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van jouw donatie. 

Veel shopplezier! 

Begin hier met shoppen!

NB: Zorg dat je niet via een andere website bij jouw favoriete webshop terecht komt. Zelfs als je later via Goededoelshop.nl naar deze webshop gaat wordt de aankoop soms niet geregistreerd, vanwege de cookies/internetgeschiedenis die zo wordt opgeslagen. Lees voor verdere details de FAQ (punt 5 en 6) http://doelshop.nl/faqs

Boeken die goed doen

youbedoYouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen*  en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Dus bestel je boeken voortaan via Youbedo!

 

*In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.