Partners

URCSIn het Masindi district werkt de Astrid Uganda Foundation samen met het Oegandese Rode Kruis. Een gedegen organisatie met een schat aan ervaring. De samenwerking betreft twee projecten.

Fred_ObalaFred Obala van ICUganda Service Centre is onze man voor de projecten van de Green Valley Nursery and Primary Orphanage Centre & School (GVOS). Hieronder leest u zijn eigen verhaal. Wat hij er niet bij vertelt is dat hij naast de zorg voor zijn eigen kind acht zusjes en broertjes in zijn huis heeft opgenomen om hen een betere toekomst te geven. Een bijzonder verhaal van een toegewijde jonge man.

icu_logoICUganda Service Centre is een non-profit organisatie in 2003 opgericht door Sander van Zanten en zijn Oegandese vrouw Sara Jjukkoo Kamara. ICU wil de contacten tussen Nederland verbeteren en promoten. De ondersteuning is nadrukkelijk gericht op de zelfredzaamheid van de mensen ter plaatse. ICU doet dit in nauwe samenwerking met de lokale bevolking.

florence

GVOS is een school die naast wezen en behoeftige kinderen ook weduwen helpt door hen te scholen en daardoor een toekomst te bieden. U leest er alles over bij projecten.