ASOD is druk bezig om de organisatie op poten te zetten. De Astrid Uganda Foundation biedt nog voor een periode van maximaal 3 jaar steun hierbij, maar daarna moet ASOD op eigen benen kunnen staan en zonder onze steun alleen verder kunnen.

Om ze te helpen dit proces succesvol te kunnen doorvoeren, zouden ze graag in contact komen met personen die als vrijwilliger of in het kader van een buitenlandstage een steentje bij kunnen dragen. Belangrijk onderdeel van het werk zal zijn het helpen met zoeken naar en vinden van fondsen die de toekomstige exploitatielasten van ASOD kunnen dekken.

Iedereen die hier interesse in heeft kan contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Deze vacature is per 17 juni 2014 vervuld, maar wij blijven geïnteresseerd om in contact te komen met mensen die ons op vrijwillige basis willen ondersteunen bij onze pogingen om voldoende geld binnen te halen voor de uitvoering van onze projecten.

Als bestuurslid maakt u onderdeel uit van een team van vijf personen. U bent betrokken bij alles wat binnen het bestuur besproken wordt en waar besluiten over genomen moeten worden. U bent dus van alles wat binnen de stichting speelt op de hoogte.

Binnen ons bestuur heeft iedere persoon een eigen aandachtsgebied. Dat kan bijvoorbeeld een project zijn of de penningen. Daar willen we graag fondsenwerving als aandachtsgebied aan toevoegen. Immers, voor zowel het ARDI-project als voor het ASOD-project is de financiële behoefte de komende jaren dermate groot, dat fondsenwerving een substantieel onderdeel van ons werk in Nederland moet zijn. Dus hebt u ervaring met dit soort werkzaamheden, heeft u een groot netwerk en/of heeft u interesse in het werk van de Astrid Uganda Foundation, laat het ons weten!

Wilt u méér over deze vacature weten of u direct aanmelden neem dan contact op met Jaap Taal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle duidelijkheid: het is vrijwilligerswerk.

WORD OOK VRIJWILLIGER

Iets goeds doen voor de wereld. Gewoon omdat het goed voelt. En omdat het de wereld een stukje mooier maakt. Daar denken we allemaal wel eens over na. Toch zetten we die stap vaak niet. Vrijwilligerswerk bij de Astrid Uganda Foundation biedt volop kansen.

Als vrijwilliger bij de Astrid Oeganda Foundation kun je iets bijzonders betekenen voor de mensen die het heel hard nodig hebben. En dat kun je doen op een manier die je zelf wilt en
zoveel als je zelf wilt. Ideaal toch?

Twijfel dus niet en meld je vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.