Deze vacature is per 17 juni 2014 vervuld, maar wij blijven geïnteresseerd om in contact te komen met mensen die ons op vrijwillige basis willen ondersteunen bij onze pogingen om voldoende geld binnen te halen voor de uitvoering van onze projecten.

Als bestuurslid maakt u onderdeel uit van een team van vijf personen. U bent betrokken bij alles wat binnen het bestuur besproken wordt en waar besluiten over genomen moeten worden. U bent dus van alles wat binnen de stichting speelt op de hoogte.

Binnen ons bestuur heeft iedere persoon een eigen aandachtsgebied. Dat kan bijvoorbeeld een project zijn of de penningen. Daar willen we graag fondsenwerving als aandachtsgebied aan toevoegen. Immers, voor zowel het ARDI-project als voor het ASOD-project is de financiële behoefte de komende jaren dermate groot, dat fondsenwerving een substantieel onderdeel van ons werk in Nederland moet zijn. Dus hebt u ervaring met dit soort werkzaamheden, heeft u een groot netwerk en/of heeft u interesse in het werk van de Astrid Uganda Foundation, laat het ons weten!

Wilt u méér over deze vacature weten of u direct aanmelden neem dan contact op met Jaap Taal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle duidelijkheid: het is vrijwilligerswerk.